Home > Bedrijfspresentaties > Psychiater Transfer
Leiden Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Leiden
regio Leiden

Psychiater Transfer

Psychiater Transfer

Psychiater Transfer is onderdeel van Intellect Transfer (www.intellect-transfer.com), een bemiddelingsbureau voor artsen en arts-specialisten. Psychiater Transfer richt zich specifiek op het bemiddelen van (interim) psychiaters. Psychiater Transfer maakt het verschil in de bemiddelingswereld binnen de psychiatrie. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke benadering. Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en (interim) psychiaters.

Interim Psychiaters
Door heel Nederland zijn wij op zoek naar (interim) psychiaters die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wij zoeken (interim) psychiaters die 1 tot 5 dagen in de week beschikbaar zijn en ook psychiaters die de voorkeur geven aan een vast dienstverband, fulltime en parttime. Geheel vrijblijvend bespreken wij graag alle mogelijkheden en uw wensen om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Aan de hand daarvan stellen wij passende vacatures voor in de door u gewenste regio.

 

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Chain Group Sarister Fintrex BV Bart Vink & Partners Interim Logistics mPloyed Psychiater Transfer BK Professionals Together Abroad Joinuz Omgeving en Recht Regiebouw Groep Dewitec Automotive Vacaturebank Schuijl Logistieke Professionals Independent Recruiters Fourtune Leen Bakker Nederland BV Cooljob
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.