Home > Bedrijfspresentaties > Psychiater Transfer
Leiden Heeft Werk

Psychiater Transfer

Psychiater Transfer

Psychiater Transfer is onderdeel van Intellect Transfer (www.intellect-transfer.com), een bemiddelingsbureau voor artsen en arts-specialisten. Psychiater Transfer richt zich specifiek op het bemiddelen van (interim) psychiaters. Psychiater Transfer maakt het verschil in de bemiddelingswereld binnen de psychiatrie. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke benadering. Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en (interim) psychiaters.

Interim Psychiaters
Door heel Nederland zijn wij op zoek naar (interim) psychiaters die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wij zoeken (interim) psychiaters die 1 tot 5 dagen in de week beschikbaar zijn en ook psychiaters die de voorkeur geven aan een vast dienstverband, fulltime en parttime. Geheel vrijblijvend bespreken wij graag alle mogelijkheden en uw wensen om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Aan de hand daarvan stellen wij passende vacatures voor in de door u gewenste regio.

 

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Matchpartner-gemeente 24People Green People Recruitment DPA Finance FinancieleWftVacatures.nl Personeelselectief Dewitec BAST TECHNIEK MARK Recruitment Yource Group Werk & Co Haselhoff Groep AgriMatch Nederland Goldfish Recruitment Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling ForAmbition Werving & Selectie en Detachering ECO NOVA B.V. Chain Technical Professionals Metafoor Personeelsbank Delta Recruitment
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.