Home > Bedrijfspresentaties > Matchpartner Zorg en Welzijn
Leiden Heeft Werk

Matchpartner Zorg en Welzijn

Matchpartner Zorg en Welzijn

Adres gegevens

Adres:Boerhaavelaan 4
Postcode:2334EN
Stad:LEIDEN
Land:NL
Telefoon:+31715150585
Fax:+31715283304

Over: Matchpartner Zorg en Welzijn


BIG Pro is het bureau voor professionals in de branches Zorg & Welzijn. Door de dynamiek van deze sector zijn er volop kansen, BIG Pro weet waar die kansen liggen.

Onze kandidaten maken een keuze die past bij hun persoonlijke ontwikkeling. Wellicht ook voor jou.

Voor werkgevers in de Zorg & Welzijn
Hulpverleningsinstanties zoals Reclassering Nederland, Bureau Jeugdzorg, Raad voor de Kinderbescherming en Verslavingszorg besteden het werving- en selectieproces van tijdelijke en vaste medewerkers uit aan BIG Pro Zorg & Welzijn. Dat doen zij omdat BIG Pro jarenlange expertise heeft in de branches Zorg & Welzijn.

BIG Pro kent de werkgevers, de materie, de ontwikkelingen en de mensen. Daarom kan BIG Pro als geen ander de match te maken tussen jou en de nieuwe werkomgeving.

 
Voor je ideale vorm van werken
Onze zorgvuldige intake, mensenkennis, ervaring in arbeidsbemiddeling en kennis van het werkterrein geeft je de zekerheid dat de nieuwe baan werkelijk bij je past. Dat kan in de vorm van detachering, projectdetachering, deta-vast of voor vast.

Recente vacatures van Matchpartner Zorg en Welzijn

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Orange Oil Matchpartner-reintegratie IJssel Technologie Perspectief BV All About People Autowerk Sarister Suitable Werktuigbouwkunde Pienk ReFlex Personeel BV Schuijl Logistieke Professionals S&L Job Solutions Matchpartner-zorg Matchpartner re-integratie JAG Recruit Fourtune Werving & Selectie
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.