Leiden Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Leiden
omgeving Leiden
Leiden
Leiden

Matchd

Matchd

Matchd is het detachering- en werving & selectie bureau, voor Overheid, ICT, Finance, Technische en Office functies op HBO en WO niveau met een oog voor persoonlijk contact.
Wij helpen gemeenten, waterschappen, provincies, landelijke overheid maar ook commerciële bedrijven met het vinden van de juiste kandidaat voor hun vacature.

Ook ondersteunen wij freelance, ZZP en (interim) kandidaten met de volgende stap in hun carrière of met het vinden van een projectopdracht. Onze recruiters en consultants zijn tevens op uurbasis in te huren om u op piekmomenten of met specifieke (arbeidsgerelateerde) vraagstukken te ondersteunen.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

ForAmbition Werving & Selectie en Detachering Rovidam Mondzorgbanen Joinuz JAN Accountants & Belastingadviseurs AgriMatch Nederland NewMonday B.V. Bart Vink & Partners VideoRecruitment.nl ECO NOVA B.V. Young Engineering DocDoc allecallcentervacatures.nl Werk & Co Franchise Result Spijtenburg Artsen Bemiddeling Matchpartner-reintegratie Fourtune Werving & Selectie Matchpartner-zorg QPR CareerHouse (House of Labour BV) Food & Agri
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.