Leiden Heeft Werk

Matchd

Matchd

Matchd is het detachering- en werving & selectie bureau, voor Overheid, ICT, Finance, Technische en Office functies op HBO en WO niveau met een oog voor persoonlijk contact.
Wij helpen gemeenten, waterschappen, provincies, landelijke overheid maar ook commerciële bedrijven met het vinden van de juiste kandidaat voor hun vacature.

Ook ondersteunen wij freelance, ZZP en (interim) kandidaten met de volgende stap in hun carrière of met het vinden van een projectopdracht. Onze recruiters en consultants zijn tevens op uurbasis in te huren om u op piekmomenten of met specifieke (arbeidsgerelateerde) vraagstukken te ondersteunen.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Matchpartner Bart Vink & Partners WerkenOpEenHelpdesk.nl Linked Professionals V.O.F. Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling Breinstein Young Engineering Assistentematch Unamic-HCN Schuijl Logistieke Professionals Spijtenburg Artsen Bemiddeling ItaQ Interim Professionals B.V. Sarister Talent Relations ReFlex Personeel BV NewMonday B.V. Independent Engineering 24People Matchpartner re-integratie
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.