Home > Bedrijfspresentaties > Matchpartner re-integratie
Leiden Heeft Werk

Matchpartner re-integratie

Matchpartner re-integratie
Matchpartner is het bureau voor professionals in de branches re-integratie, mobiliteit en verzuim, die van baan willen veranderen. Meestal maken onze kandidaten een overstap naar een functie die past bij hun persoonlijke ontwikkeling. Door de dynamiek van de branches zijn er volop kansen. Matchpartner weet waar die kansen liggen. Wellicht ook voor u.

Voor werkgevers in re-integratie, mobiliteit en verzuim
Re-integratiebureaus, sociale werkvoorzienigen, WERKbedrijf (UWV/CWI), gemeenten en arbodiensten besteden het werving- en selectieproces van nieuwe medewerkers uit aan Matchpartner. Dat doen zij omdat Matchpartner jarenlange expertise heeft in de branches re-integratie, mobiliteit en verzuim. Matchpartner kent de werkgevers, de materie, de ontwikkelingen en de mensen. Daarom kan Matchpartner als geen ander de match te maken tussen u en uw nieuwe werkomgeving.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Werken bij Rentokil Initial allyou Assistentematch AgriMatch Europe telecomvacaturebank.nl CPM Suitable Werktuigbouwkunde Young Engineering sQout Matchd Helder Recruitment Talent Relations Geniek Apros Werving & Selectie Autobanen werving en selectie Joinuz Omgeving en Recht Personeelselectief AV Werving & Selectie SBC Solutions
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.