Home > Bedrijfspresentaties > MARK Recruitment
Leiden Heeft Werk

MARK Recruitment

MARK Recruitment

MARK Recruitment is specialist in arbeidsbemiddeling binnen de bouw- en technische sector. We bemiddelen midden en hoger kader professionals met een opleidingsachtergrond op MBO-, HBO- en WO- niveau in de regio Zuid- en Midden Nederland.

Waar staan wij voor?
Betrouwbaarheid
Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van recruitment. Wij zijn open en eerlijk, en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij van kandidaten en opdrachtgevers ontvangen.

Kwaliteit
Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit in onze dienstverlening waarbij de toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers en kandidaten voorop staat.

Betrokkenheid
Vanuit een betrokken en duurzame relatie met kandidaten en opdrachtgevers zijn wij in staat om de ideale match tot stand te brengen. We luisteren goed naar de verschillende behoeftes en maken de vertaling naar concrete oplossingen.

Flexibel
Wij geloven in flexibiliteit, en passen onze werkwijze op de wensen en behoeften van onze kandidaten en opdrachtgevers af. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, en in overleg zijn wij ook 's avonds bereikbaar voor gesprekken.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Regiebouw Groep Suitable Werktuigbouwkunde Bapas ECO NOVA B.V. Roelofs Recruitment IJssel Technologie Perspectief BV Fintrex BV 24People Helder Recruitment Optiekvacatures Bart Vink & Partners JAN Accountants & Belastingadviseurs Franchise Result Rovidam Mondzorgbanen Haselhoff Groep Joinuz Suitable Elektro Sarister Chain Technical Professionals Blue Trail Mobility Media BV
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.