Home > Bedrijfspresentaties > VideoRecruitment.nl
Leiden Heeft Werk

VideoRecruitment.nl

VideoRecruitment.nl

VideoRecruitment is een innovatief werving- en selectiebureau, bekend van Nationale radio en televisie. Onze werkwijz is innovatief en resultaatgericht.


  1. Op basis van selectiecriteria zoeken wij de beste kandidaten in de markt. Via een filesearch, jobsites en social media benaderen wij de beste kandidaten pro-actief en nodigen hen uit voor een gesprek op ons kantoor te Utrecht. Naast een selectiegesprek nemen wij ook een videopresentatie op van 1-2 minuten.

  2. Wij presenteren kandidaten met een CV en online videopresentatie. Zo krijgen onze opdrachtgevers direct een eerste indruk van de kandidaten.

  3. Onze opdrachtgevers bepalen wie zij willen ontvangen voor een sollicitatiegesprek. Hoeveel rondes er volgens is afhankelijk van de procedure van de opdrachtegever.

  4. Wij werken op no cure no pay basis en zijn pas tevreden als wij een succesvolle bemiddeling hebben gerealiseerd.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Leen Bakker Nederland BV Mobility Media BV Eliantie Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling Werqt Goldfish Recruitment Optiekvacatures sQout AgriMatch Nederland AgriMatch Europe Green People Recruitment ARTO Recruitment VideoRecruitment.nl Roelofs Recruitment International Recruiters Young Engineering Delta Recruitment Psychiater Transfer Autowerk Consolid
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.