Home > Bedrijfspresentaties > Hunt IT BV
Leiden Heeft Werk

Hunt IT BV

Hunt IT BV
Wij vinden het belangrijk om als volwaardig intermediair op te treden voor opdrachtgevers en professionals. In onze rol als intermediair geven we zo snel mogelijk duidelijkheid en openheid in zaken over onze dienstverlening.

Wij verwachten dit ook van onze opdrachtgevers en professionals. Samenwerken waarbij afspraken worden nagekomen en waarbij respect voor elkaars standpunt wordt getoond. Veel van onze opdrachtgevers en professionals hebben hetzelfde DNA als Hunt IT: ze werken met passie, gedrevenheid, bezieling en talent. Wij staan altijd open voor nieuwe partijen die net als Hunt IT op deze manier werken en nodigen hen uit contact met ons op te nemen.Hunt IT B.V. is NEN 4400-1 gecertificeerd.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

AgriMatch Nederland Kwik-Fit BK Professionals Suitable Werktuigbouwkunde ItaQ Interim Professionals B.V. International Recruiters Fourtune Consolid AV Werving & Selectie VideoRecruitment.nl Sarister Dewitec All4jobs Zorg The Green Door Company Autobanen werving en selectie Matchpartner-gemeente Orange Oil
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.