Home > Bedrijfspresentaties > BAST TECHNIEK
Leiden Heeft Werk

BAST TECHNIEK

BAST TECHNIEK
Bast is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het detacheren van Hoger Technisch Personeel. Met de jarenlange ervaring in detachering en werving & selectie binnen de techniek ondersteunen de consultants van Bast (technische) bedrijven bij de invulling van haar vacatures. Bast richt zich specifiek op het projectmatig of structureel inzetten van personeel met een HTS en/ of TU achtergrond. Voor opdrachtgevers in de techniek verzorgt zij het gehele traject van werving, selectie en introductie van personeel. Voor werkzoekende HTS-ers en TU-ers verzorgt zij de begeleiding naar een uitdagend project of een vaste betrekking bij één van haar opdrachtgevers.

Onze werkwijze is er op gericht dat u als opdrachtgever van Bast mag verwachten dat op een transparante en concrete wijze uw vacature wordt ingevuld. Voor u als sollicitant is de werkwijze erop gericht dat u middels een persoonlijke aanpak in een kort tijdsbestek met vacatures in aanraking komt welke bij uw persoonlijke wensen en ambities passen.

Bast richt zich met name op de vakdisciplines: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering, Civiele Techniek, Chemische Technologie, Technische Natuurkunde, Technische Bedrijfskunde.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Pienk Orange Oil Mobility Media BV BK Professionals JAN Accountants & Belastingadviseurs Leen Bakker Nederland BV VideoRecruitment.nl All About People JAG Recruit Roelofs Recruitment Blue Trail Dental Care Professionals Delta Recruitment IJssel Technologie Perspectief BV 24People Shoptalent Personato BV mPloyed Joinuz Omgeving en Recht All4jobs Zorg ARTO Recruitment AV Werving & Selectie
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.