Home > Bedrijfspresentaties > Independent Recruiters
Leiden Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures

Independent Recruiters

Independent Recruiters
Independent Recruiters is hét werving, selectie [amp]amp; executive search bureau voor financiële, ICT en commerciële functies. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals.

Onze consultants hebben allen ruime ervaring in het bemiddelen van kandidaten in deze sectoren. Sectoren waar zij zelf ook in actief zijn geweest. Het feit dat wij zelf werkzaam zijn geweest binnen de branches waarin we bemiddelen geeft ons de kans om een perfecte persoonlijke match te maken tussen de werkzoekende en werkgever.

Tot onze klanten rekenen wij vele grote en minder grote banken, verzekeraars en andere partijen actief binnen de financiële dienstverlening. Binnen de ICT/ telecom werken wij voor een groot aantal partijen, variërend van nieuwe media, kantoorautomatisering, telecom en productie-omgevingen in kleine tot grote, veelal internationaal opererende organisaties. Daarbij werken wij onder andere voor multinationals in de automotive, retail, consultancy en sportsfashion industrie.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Unamic-HCN Personato BV MARK Recruitment Abilitec CareersinHolland.com Hunt IT BV Werken bij Rentokil Initial Orange Oil JAG Recruit Chain Group ExpertsOnly ForAmbition Werving & Selectie en Detachering Bronsonn HR Redesign S&L Job Solutions Mansource BV Matchpartner-zorg Green People Recruitment Onze mensen InBeeld
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.