Home >

5,5 uur onderwijsassistent/ gedragsdeskundige kleuter

Locatie

Leiden

Publicatiedatum

09-02-2018

Opdrachtgever

Zorgstudent

Omschrijving van de opdrachtgever

Deze basisschool is gevestigd in Leiden

Functie omschrijving: 5,5 uur onderwijsassistent/ gedragsdeskundige kleuter

Voor een meisje van 4 jaar uit groep 1 zijn wij met spoed op zoek naar een zorgstudent. Dit meisje laat opstandig en agressief gedrag zien op school. Je kan haar als zorgstudent helpen door haar te leren hoe ze zich aan de regels kan houden, hoe zij met frustraties om kan gaan en wat zij kan doen om conflicten op een constructieve manier op te lossen. Je bent een extra paar handen en ogen in de klas, je voorkomt problemen zoveel mogelijk en helpt haar om met bepaalde situaties om te gaan. Je bent betrokken, neemt initiatief, je hebt ervaring met kleuters en je bent duidelijk.

Functie eisen

Zorgstudent vindt het belangrijk dat studenten van de sociale, pedagogische en psychologische studies werkervaring opdoen tijdens de studie. De meeste zorgstudenten krijgen hier de kans niet voor. Zorgstudent zet zich in om deze zorgstudenten in het hele land een werkervaringsplek te bieden met kinderen en jongeren die net iets anders leren.

De onderwijs ondersteuner heeft een afgeronde hbo of universitaire studie op het gebied van Pabo zorg en welzijn, (ortho-) pedagogiek, psychologie, therapie. Of je zit in de scriptiefase van je studie. Je bent in staat om op een rustige, maar kordate gestructureerde wijze de leerlingen te begeleiden. Daarnaast heb je kennis van communicatie, gedrag en onderwijs. Je bent duidelijk en gestructureerd.

Je bent bereid de trainingen en cursussen te volgen die Zorgstudent Academie aanbiedt op het gebied van Passend Onderwijs en co-teaching.

Deze school vindt het belangrijk dat er sprake kan zijn van een goede samenwerking tussen Zorgstudent en leerkracht
Verdiensten:
CAO Onderwijsassistent PO

Werktijden

Maandag: 9.30 - 10.30.
Dinsdag: 10.45 - 11.45
Woensdag: 9.00-10.30
Donderdag: 9.30 - 10.30
Vrijdag: 9.30 - 10.30

op de volgende dagen NIET: Vrijdag 16/2, Maandag 19/2, Vrijdag 23/2 t/m vrijdag 2/3, Vrijdag 30/3, Maandag 2/4 en Woensdag 25/4 t/m Vrijdag 11/5

Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.