Home > Bedrijfspresentaties > Abilitec
Leiden Heeft Werk

Abilitec

Abilitec

Wij zijn een ambitieuze en kwaliteit gedreven organisatie in technische detachering en consultancy, met een focus op de disciplines bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouw. Met ruim 125 technische vakspecialisten in eigen dienst en een actief netwerk van vele honderden zelfstandige professionals ondersteunen wij vooraanstaande opdrachtgevers door heel Nederland bij hun capaciteitsvraagstukken.

Wij staan voor vakmanschap, en gaan voor de duurzame persoonlijke verbinding. Dit is de basis voor een vertrouwensrelatie met onze professionals en opdrachtgevers. De enige manier om van werkelijk toegevoegde waarde te zijn in projecten bij opdrachtgevers en de ontwikkeling van talent. Abilitec. Part of the progress.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Independent Recruiters Haselhoff Groep klantenservice-medewerker Hunt IT BV Dental Care Professionals Suitable Werktuigbouwkunde Interim Logistics Matchd allecallcentervacatures.nl Suitable Elektro Fintrex BV Talent Relations Bart Vink & Partners Werken bij Rentokil Initial FreshConnections Roelofs Recruitment AgriMatch Nederland Personato BV
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.