Home > Bedrijfspresentaties > Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling
Leiden Heeft Werk

Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling

Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling

Matchpartner is een gedreven partij in de arbeidsbemiddeling. We zijn een team van professionals die zich toeleggen op 3 specialismen. Enerzijds de commerciële arbeidsbemiddeling waarbij we activiteiten verrichten voor werving en selectiebureaus en het uitzendwezen, alsmede recruiters voor bedrijven. Anderzijds het specialisme re-integratie, mobiliteit en verzuim en het specialisme zorg en welzijn.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specifieke branchekennis
Vanwege het grote verschil in branches werkt Matchpartner vanuit drie divisies. Drie verschillende benaderingen met toch één oplossing; de meest optimale match tussen werkgever en werknemer of tussen project en interimmer.

Bij Matchpartner werken consultants die afkomstig zijn uit het vak. Zij zijn volwaardig gesprekspartner voor opdrachtgevers en kandidaten. En maken de match.

Partner voor werkgevers
Matchpartner heeft in bovenstaande branches een uitstekende reputatie opgebouwd. Dat kan alleen door steeds weer de optimale match te maken. Zowel voor opdrachtgever als kandidaat.

We hebben in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van werkgevers en kandidaten. En dit bestand groeit dagelijks, onder andere door de goede vindbaarheid van onze website en vacatures. Daarnaast hebben we ruime ervaring met alternatieve wervingsmethoden. Dat maakt ons dé partner voor onze opdrachtgevers.

Partner voor kandidaten
Onze selectieprocedure is streng, rechtvaardig en vooral ook leerzaam en aangenaam. We werken efficiënt en effectief. En we hebben veel plezier in ons vak. Want het draait vooral om mensen. Dat maakt ons dè partner voor werkzoekenden.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

ItaQ Interim Professionals B.V. Perry Sport (Old) Food & Agri SBC Solutions Werk & Co KwikFit ARTO Recruitment Blue Trail NewMonday B.V. Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling Galjema Rotterdam B.V. Delta Recruitment Mobility Media BV Hunt IT BV
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.