Home > Bedrijfspresentaties > Suitable Elektro
Leiden Heeft Werk

Suitable Elektro

Suitable Elektro

Suitable Engineering staat voor echte relaties

Achter elke technische innovatie zit een team van mensen die hun ambities, kennis en ervaring hebben samengebracht. Met één doel voor ogen: resultaat. Mensen zoals jij, die geen tijd en energie willen investeren in verloren gesprekken of tegenvallende projecten, maar recht op hun doel afgaan.

Dat klinkt heel Suitable. Wij staan voor echte relaties. Met opdrachtgevers en kandidaten die wij persoonlijk kennen. Want alleen dan kunnen we doelen stellen en resultaat behalen. Dat is de essentie van ons werk. En dat lukt niet door alleen CV’s te verzamelen in een database. Wij praten met opdrachtgevers over hun bedrijf, doelstellingen, projecten en verdiensten. Zo kunnen we een antwoord geven op al je vragen. We praten met kandidaten over ambities en mogelijkheden. Wil je projectmatig werken of een vaste baan? Welke uitdaging zoek je? Wat verwacht je van ons?

Veel vragen, maar uitsluitend relevante. Onze consultants vragen niet naar de bekende weg. Ze hebben allen een technische achtergrond en in die zin aan een half woord genoeg. Dat onze aanpak werkt, hebben wij inmiddels bewezen voor talloze technici en een interessante mix van middelgrote tot grote opdrachtgevers. Geïnteresseerd? Reageer dan. Wij zijn benieuwd wie je bent.

Onze meest recente vacatures kunt u bekijken op onze website: www.suitable-elektro.nl.


Rob Soet, Directeur Suitable Engineering B.V.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

All About People BAST TECHNIEK Interim Logistics Breinstein Orange Oil Fintrex BV Dewitec Novaccent Matchpartner Zorg en Welzijn DPA Finance telecomvacaturebank.nl Metafoor Personeelsbank Psychiater Transfer Talent Relations Regiebouw Groep Matchpartner-gemeente Together Abroad Talent Relations AV Werving & Selectie Cirrus Staffing Services B.V.
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.