Home >

Ondernemerschap in het sociaal maatschappelijke terrein

Locatie

Leiden

Publicatiedatum

14-05-2019

Opdrachtgever

Matchpartner

Startende ondernemer in het sociaal maatschappelijke terrein

Jij hebt een ondernemende aard. Jij ziet overal kansen, maar je weet die goed te kanaliseren door te kiezen voor een verstandige diversiteit en focus. Jij denkt na over het ondernemerschap, maar de stap naar zelfstandigheid is misschien net te groot.

Als jij een organisatie zoekt waar je vanuit loondienst kan bouwen aan jouw wens, een plek waar je onder de paraplu van de uitstekende reputatie en het netwerk van Matchpartner kan werken aan je droom, dan hebben we het misschien over jou.

_________________________________________________________________________________________

Werken bij Matchpartner als arbeidsbemiddelaar zien wij als ondernemerschap. Dat begint en eindigt natuurlijk met noeste arbeid, want je zal voor jezelf eerst een positie moeten weten te verwerven in de markt van opdrachtgevers en kandidaten. Een positie die mogelijkerwijze kan uitgroeien naar senioriteit, erkend specialist en daarna naar misschien wel uitbreiding van je team.


Waarom Matchpartner?

  • Matchpartner is een organisatie waar je alle facetten van het vak van arbeidsbemiddelaar kunt inzetten. Je bent geen consultant detachering of werving en selectie. We scheiden de rol van accountmanager en recruiter niet. Je doet alles zelf. Dat maakt het een grote eigen verantwoordelijkheid. Dankzij de breed inzetbare dienstverlening hoef je geen: ‘nee’, te verkopen. Daarbij heb je een enorme vrijheid in hoe jij je kandidaten en opdrachtgevers bedient.
  • Matchpartner investeert in de meest innovatieve online marketing tools om vacatures onder de aandacht te krijgen van (latent) zoekende kandidaten. Dankzij onze expertise en leidende positie in de segmenten zijn wij bovendien goed vindbaar. Dat maakt onze database actueel en goed inzetbaar om snel operationeel succes te kunnen boeken.

Functie eisen Ondernemerschap in het sociaal maatschappelijke terrein

  • Gestructureerde werkwijze;
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Minstens 3 tot 5 jaar commerciële werkervaring;
  • Affiniteit met HR, recruitment, mensen…
  • Creativiteit, ondernemerschap, doorzettingsvermogen, drive.

Bedrijfsprofiel

Matchpartner is een Werving, Selectie en Detacheringsbureau voor ambitieuze professionals. Binnen onze organisatie zijn momenteel drie ondernemingen actief in de volgende segmenten:

  • Commerciële Arbeidsbemiddeling;
  • Re-integratie en Verzuim;
  • Gemeenten;
  • Zorg en Welzijn;
  • Onderwijs.

Matchpartner werkt voor zowel kleine ondernemingen als voor grote, internationale bedrijven. Ons doel: het versterken van de organisaties en het vergroten van hun concurrentiekracht. Door hierbij te sturen op effectief werkende mensen, behalen wij dit ambitieuze doel. Effectief werkende mensen presteren beter, hebben meer plezier in hun werk waardoor hun loyaliteit toeneemt.

Matchpartner investeert volop in de meest innovatieve vormen van online werving. Daarbij kennen kandidaten ons en weten zij ons goed te vinden. Wij worden door opdrachtgevers erkend als specialist in de markt in de segmenten en hebben een uitstekende reputatie als het gaat om de zorg voor de mensen die wij bedienen.

Ons team bestaat uit 20 individuele, gedreven professionals die samen een hecht team vormen. Het hoofdkantoor van Matchpartner is gesitueerd midden in de sleutelstad Leiden.

Bedrijfscultuur

Bij Matchpartner houden we van een open, ondernemende, no-nonsense cultuur. Respect staat bij ons hoog in het vaandel. Dit respect wordt gebaseerd op oprechte interesse in elkaar, onze klantrelaties en kandidaten en een actieve houding om hier inhoud aan te geven.

Zo hard als wij werken, zo veel wordt er ook gelachen. Verantwoordelijkheid nemen en samen plezier beleven zijn belangrijke uitgangspunten voor onze samenwerking.

Arbeidsvoorwaarden Ondernemerschap in het sociaal maatschappelijke terrein

Als je voor ons kiest, beland je in een prettige, open werksfeer waar volop ruimte is voor ondernemerschap. Wij bieden je een prima basissalaris en een uitstekende bonusregeling. Je krijgt hier 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Zelfs je pensioen is hier geregeld. Je krijgt alle handvatten en ruimte om jouw talenten en kennis te benutten en door te ontwikkelen.
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.