Home > Bedrijfspresentaties
Leiden Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Leen Bakker Nederland BV

Leen Bakker Nederland BV

Leen Bakker is onderdeel van Blokker Holding B.V. Dit internationale retailconcern met een hoofdkantoor in Nederland is met ongeveer 2.600 winkelvestigingen actief in 13 landen. Internationaal werken bij de Blokker Groep meer dan 23.000 medewerkers.
Linked Professionals V.O.F.

Linked Professionals V.O.F.

Linked Professionals verbindt opdrachtgevers en professionals in de bouw en techniek. Tijdelijk, vast, op projectbasis of in het verlengde van uw eigen recruitment.
Mansource BV

Mansource BV

Mannsource richt zich op detachering en werving en selectie. Bemiddelen tussen op interim basis, naar personeel/professionals zoekende, opdrachtgevende organisaties en interim-professionals.
MARK Recruitment

MARK Recruitment

MARK Recruitment is specialist in arbeidsbemiddeling binnen de bouw- en technische sector.
Matchd

Matchd

Matchd is het detachering- en werving & selectie bureau, voor Overheid, ICT, Finance, Technische en Office functies op HBO en WO niveau met een oog voor persoonlijk contact.
Matchpartner

Matchpartner

Als gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en outplacement voegt Matchpartner waarde toe aan het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten.
Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling

Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling

Matchpartner is het bureau voor professionals in de arbeidsbemiddeling, die van baan willen veranderen. Meestal maken onze kandidaten een overstap naar een van onze vacatures arbeidsbemiddeling die past bij hun persoonlijke ontwikkeling. Door de vele vacatures in de abeidsbemiddeling zijn er volop kansen. Wellicht ook voor u.
Matchpartner re-integratie

Matchpartner re-integratie

Matchpartner heeft jarenlange expertise in de branches re-integratie, mobiliteit en verzuim. Matchpartner kent de werkgevers, de materie, de ontwikkelingen en de mensen. Daarom kan Matchpartner als geen ander de match te maken tussen u en uw nieuwe werkomgeving.
Matchpartner Zorg en Welzijn

Matchpartner Zorg en Welzijn

BIG Pro is het bureau voor professionals in de branches Zorg & Welzijn. Door de dynamiek van deze sector zijn er volop kansen, BIG Pro weet waar die kansen liggen.
Matchpartner-commercie

Matchpartner-commercie

Matchpartner Commerciële Arbeidsbemiddeling is een specialist voor werving & selectie, detachering en arbeidsmobiliteit in arbeidsbemiddeling.
Matchpartner-gemeente

Matchpartner-gemeente

Gemeentes krijgen te maken met ontwikkelingen die elkaar in snel tempo opvolgen. Nieuwe verantwoordelijkheden vragen om nieuwe expertise. Flexibiliteit en samenwerking zijn daarbij essentieel. Dat weet Matchpartner, daarom weten gemeentes en professionals ons al jaren te vinden.
Matchpartner-reintegratie

Matchpartner-reintegratie

Re-integratie & Verzuim vraagt niet alleen professionele deskundigheid maar ook hart voor uw werk. Matchpartner Re-integratie & Verzuim bemiddelt professionals met inlevingsvermogen die aan de hoge eisen van deze sector voldoen.
Matchpartner-zorg

Matchpartner-zorg

Op het terrein van Zorg & Welzijn gaan de ontwikkelingen razendsnel. De hervormingen rond de overheveling van de langdurige zorg naar de gemeenten brengen voor organisaties nieuwe uitdagingen mee op het gebied van capaciteit en kwaliteit van personeel.
Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden, detacheren en payrollen van ervaren en gekwalificeerde docenten
Mister Job

Mister Job

Mister Job bemiddelt hoger opgeleide professionals in de profit en non-profit sector. Wij staan voor detacheren, werven en selecteren en het is onze uitdaging om voor ieder capaciteitsvraagstuk de beste oplossing te vinden.
Mobility Media BV

Mobility Media BV

Jobmotive verzorgt wervingscampagnes in de automotive. We stellen campagnes samen op basis van de profielen van de klant en de urgentie van de invulling van de vacatures.
mPloyed

mPloyed

mPloyed bemiddelt voor professionals op top/middenkader niveau in diverse vakgebieden.
NewMonday B.V.

NewMonday B.V.

New Monday is specialist in de bemiddeling van hoog opgeleide professionals op het snijvlak van Business & IT. Voor zowel vaste als tijdelijke posities, vanaf 5 jaar werkervaring.
Novaccent

Novaccent

Nováccent Recruitment Services is de corporate recruitment afdeling van de Nováccent groep. Wij werven IT professionals voor vaste posities binnen Nováccent en freelancers / ZZP-ers voor projecten of specifieke expertise binnen onze bedrijfsonderdelen. Wat Nováccent Recruitment Services uniek maakt is dat wij onze wervings- en bemiddelingskracht ook beschikbaar stellen aan de klanten en relaties van Nováccent.
Online-Jobboard

Online-Jobboard

Online-People is een volledig nieuw concept voor flexwerk op de Nederlandse markt, een markt die vraagt om flexibiliteit. Vergeet alle traditionele bureaus voor werving, selectie, uitzending, detachering en payrolling. Online-People sluit aan bij jouw manier van leven en werken.
Onze mensen InBeeld

Onze mensen InBeeld

InBeeld is gespecialiseerd in het bemiddelen van interim-professionals binnen de zorg, welzijn en sociale zekerheid.
Optiekvacatures

Optiekvacatures

eyes + more is meer dan een optiekketen. Wij zijn een fashion-minded brillenmerk en bieden onze klanten voor elke gelegenheid de juiste bril. Wij zien een bril als de uitgelezen kans om een look nog leuker en completer te maken. Onze klanten kunnen bij ons altijd kiezen uit een snel wisselend en breed eigentijds assortiment, boordevol originele eigen designs, zodat men altijd weer wat nieuws te kiezen heeft! We hanteren een heldere betaalbare all-in prijs en gaan voor hoge kwaliteit monturen en de allerbeste glazen ( altijd fashionable, extra dun, superontspiegeld, kraswerend, uv-bescherming, clean coat, anti-statisch en lotuseffect). Sinds de oprichting in 2005, tellen we inmiddels meer dan 150 stores verspreid over Europa en helpen we jaarlijks meer dan 3 miljoen bezoekers aan een nieuwe bril. eyes + more is één van de snelst groeiende merken in de optiekbranche. Dat willen we graag zo houden en daarom kunnen we jou goed gebruiken! Bij eyes + more zijn we zeer commercieel ingericht, ​hiermee bedoelen wij dat we op basis van de wensen van de klant een passend briladvies geven. Wij hebben een open cultuur en een omgang met elkaar die als losjes kan worden omschreven.
PBS People's Business Support B.V.

PBS People's Business Support B.V.

PBS (People's Business Support BV) bemiddelt hoger geschoold personeel voor vaste of tijdelijke functies bij bedrijfsleven en overheid. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote bedrijven als ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.
People in Science

People in Science

People in Science is een recruitmentbureau voor professionals in de branches chemie, biotechnologie, life science, farma, milieu, en food.
Perry Sport (Old)

Perry Sport (Old)

De geschiedenis van Perry gaat terug tot 1866, toen de eerste winkel werd geopend in Amsterdam. Op dit moment heeft Perry Sport meer dan 75 winkels. Naast de gewone winkels vind je ons ook in de V&D en met diverse Pop-Up stores in heel Nederland. Niet voor niets zijn wij al jaren de nummer één voor sport en outdoor.
Personato BV

Personato BV

Personato Werving en Selectie wil maar één ding: jouw ambities realiseren. Willen omzetten in doen. Waarom? Omdat het ons energie geeft en trots maakt. Omdat we volop genieten van gezamenlijk succes. Omdat we gewoonweg niet anders kunnen.
Personeelselectief

Personeelselectief

PersoneelSelectief bemiddeld zijn personeelsaanbod op basis van Werving En Selectie, Detachering en Uitzenden. Specifiek voor regio Zwolle, Genemuiden, Zwartewaterland en Staphorst bemiddelt zij geschoold personeel, administratief, commercieel en technisch. Tevens het verzorgen van trainingen, zoals managementtraining op diverse niveaus.
Pienk

Pienk

Dé specialist in bemiddeling van commerciële binnendienst medewerkers, customer service medewerkers, secretaresses, office managers, personal assistants en méér: Pienk, Office professionals!
Psychiater Transfer

Psychiater Transfer

Psychiater Transfer is onderdeel van Intellect Transfer, een bemiddelingsbureau voor artsen en arts-specialisten. Psychiater Transfer richt zich specifiek op het bemiddelen van (interim) psychiaters.
QPR

QPR

QPR is een groep enthousiaste, betrokken, nuchtere en daadkrachtige mensen die haar opdrachtgevers wil helpen om meer rendement uit haar talent te halen. Onze mensen zijn goed opgeleid, veelal zelf ondernemer (geweest) en hebben een ruime en brede ervaring op Organisatiegebied
Redvice

Redvice

Onze dienstverlening is zo vorm gegeven dat er voor elk bedrijf en voor elk budget een passend aanbod is! We zijn gespecialiseerd in de sectoren Food en Agri.
ReFlex Personeel BV

ReFlex Personeel BV

ReFlex detacheert verzekeringsprofessionals zoals: schadebehandelaars, letselschadejuristen en acceptanten.
Regiebouw Groep

Regiebouw Groep

Uw partner voor bouwpersoneel. Regiebouw Groep is allround leverancier van personeelsdiensten in de bouw. Als solide partner bieden wij passende oplossingen voor ondernemers met een overschot of tekort aan timmerlieden, kaderpersoneel en hulpkrachten. Vanuit de wensen van bouwend Nederland, aangevuld met onze jarenlange ervaring en kennis van de regelgeving. En dat werkt.
Roelofs Recruitment

Roelofs Recruitment

Roelofs Recruitment is een landelijk opererende uitzendonderneming, die zich bezighoudt met het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van tijdelijk en vast personeel.
S&L Job Solutions

S&L Job Solutions

S&L Job Solutions staat voor Sport & Leisure Job Solutions. S&L Job Solutions is specialist op het gebied van werving & selectie en management coaching van werknemers in de sport en leisure branche.
Sarister

Sarister

Dewitec DPMA is specialist in projectmanagement en organisatieontwikkeling. Wij voeren projecten uit bij technische en complexe organisaties in de infrastructuur, bouw en olie en gas.
SBC Solutions

SBC Solutions

Wij zijn Citrix en virtualisatie specialisten die het leuk vinden om kennis te vergaren en te delen. We zijn gecertificeerd op het gebied van Microsoft, Citrix, RES Software en VMware en zijn op zoek naar vakgenoten. Bekijk onze vacatures.
Schuijl Logistieke Professionals

Schuijl Logistieke Professionals

Wij zijn specialist in bemiddeling van financieel en logistiek personeel. Via onder meer werving & selectie en detachering zorgen wij branchebreed voor een professionele invulling van uiteenlopende functies, zowel tijdelijke als vaste. Onze vakinhoudelijke achtergrond in combinatie met een persoonlijke en toegesneden aanpak vormen de bouwstenen voor een succesvol resultaat.
Shoptalent

Shoptalent

Shoptalent is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het recruiten van winkelpersoneel in de retail. We houden van aanpakken. En dat geldt ook voor het winkelpersoneel dat wij voor u zoeken. Shoptalent beschikt over een uitgebreide database met verkoopleiders, retailmanagers, storemanagers, verkopers, visual merchandisers en logistiek medewerkers.
Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het recruiten van winkelpersoneel in de retail. We houden van aanpakken. En dat geldt ook voor het winkelpersoneel dat wij voor u zoeken. Shoptalent beschikt over een uitgebreide database met verkoopleiders, retailmanagers, storemanagers, verkopers, visual merchandisers en logistiek medewerkers.
Skywalker Customer Contact b.v.

Skywalker Customer Contact b.v.

callcenter.vacatures.nu richt zich specifiek op functies als agent, representative, CSR en medewerker klantcontact / klantenservice binnen inhouse contact centers, facilitaire callcenters en technische helpdesks.
Spijtenburg

Spijtenburg

Spijtenburg is als intermediair gespecialiseerd in de bemiddeling van functies voor artsen en medisch specialisten, overheid specialisten, onderwijs en zorg.
Spijtenburg Artsen Bemiddeling

Spijtenburg Artsen Bemiddeling

Spijtenburg Artsen is als intermediair gespecialiseerd in de bemiddeling van functies voor artsen en medisch specialisten. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk van organisaties en een groot bestand van kandidaten. Hierdoor zijn wij in staat om op een vlotte manier de juiste match te maken tussen organisatie en kandidaat. Wij zijn een intermediair voor zowel vaste als tijdelijke functies voor artsen en medisch specialisten in onder meer ziekenhuizen, verpleeghuizen, arbodiensten, GGD's, de geestelijke gezondheidszorg, de verslavingszorg en de gehandicaptenzorg. Kortom, in elke branche binnen de gezondheidszorg biedt Spijtenburg Artsen haar bemiddeling aan.
sQout

sQout

Het ontdekken van persoonlijke talenten en ambities en deze ten volle benutten. Dat is de kunst. Die kunst verstaat sQout als geen ander. Want sQout heeft oog voor talent. Het werven en selecteren van professionals voor vaste en tijdelijke functies is immers mensenwerk. Individuele aandacht voor opdrachtgever en potentiële medewerker. De juiste kandidaat op de juiste plek. Grondige branchekennis en jarenlange ervaring. Het verschil.
Suitable Elektro

Suitable Elektro

Suitable Engineering wil nationaal een baken zijn voor de cultuur binnen de markt van intermediairs. Mensen maken het verschil, vroeger, nu en in de toekomst! Wij geloven in werven en selecteren op een 'old school' wijze, gebruikmakend van de moderne technieken. Old school wordt new school!
Suitable Engineering

Suitable Engineering

Suitable Engineering wil nationaal een baken zijn voor de cultuur binnen de markt van intermediairs. Mensen maken het verschil, vroeger, nu en in de toekomst! Wij geloven in werven en selecteren op een 'old school' wijze, gebruikmakend van de moderne technieken. Old school wordt new school!
Suitable Werktuigbouwkunde

Suitable Werktuigbouwkunde

Suitable Engineering wil nationaal een baken zijn voor de cultuur binnen de markt van intermediairs. Mensen maken het verschil, vroeger, nu en in de toekomst! Wij geloven in werven en selecteren op een 'old school' wijze, gebruikmakend van de moderne technieken. Old school wordt new school!
Talent Relations

Talent Relations

Talent Relations bemiddelt professionals op het gebied van Marketing Intelligence & Online Marketing. We doen dit voor zowel voor vaste functies als interim functies of opdrachten.
Talent Relations

Talent Relations

Talent Relations bemiddelt professionals op het gebied van Marketing Intelligence & Online Marketing. We doen dit voor zowel voor vaste functies als interim functies of opdrachten.
telecomvacaturebank.nl

telecomvacaturebank.nl

De meeste vacatures in telecom op een rij. Telecomvacaturebank.nl is de enige vacaturebank met uitsluitend vacatures in telecom. Dat biedt je een geweldig overzicht van de vacatures in Telecom. Je kunt zelf reageren op vacatures en je kunt eenvoudig je CV op de databank zetten.
The Green Door Company

The Green Door Company

Specialist in de bemiddeling van startende en ervaren professionals op HBO- en WO-niveau in de techniek.
Together Abroad

Together Abroad

Together Abroad Jobboard: Career portal for multilingual professionals in the Netherlands! Everything about employment in the Holland: latest multilinqual jobs and interim assignments, coaching, outplacement services, trainings, international companies and recruitment agencies, career coaches and much more!!!
TRIUS Polytechniek bv

TRIUS Polytechniek bv

TRIUS is een jonge onderneming met jarenlange ervaring in de detachering. Wij werven en detacheren middelbaar en hoger opgeleide technici. Dit doen wij snel, en tegen een competitief tarief. Als geen ander begrijpen wij wat de kandidaten willen en waar zij te vinden zijn. Wij zijn thuis op de arbeidsmarkt en weten de weg.
Trivoor Nederland B.V.

Trivoor Nederland B.V.

Wij werken voor mensen en organisaties binnen bouw en infra, vastgoed en installatie
Unamic-HCN

Unamic-HCN

Unamic/HCN, a Xerox Company, is een facilitair contact center. In naam van onze opdrachtgevers vormen wij het centrale aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever. Wij bieden professionele en kwalitatieve oplossingen voor klantenservice, helpdesks en commerciële omgevingen via alle mogelijke contactkanalen: telefoon, email, brieven, faxen, chat, websites en social media.
VideoRecruitment.nl

VideoRecruitment.nl

VideoRecruitment is opgericht in het voorjaar van 2005 en gespecialiseerd in sales- en marketing vacatures. Vanuit ons kantoor in Utrecht zoeken wij landelijk naar de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Wij werken op no cure no pay basis en gaan dus altijd voor de perfecte match!
Werk & Co

Werk & Co

Werk & Co is een professionele dienstverlener op het gebied van detachering en werving & selectie. De expertise van Werk & Co ligt op het gebied van het bemiddelen van verzekeringsprofessionals zoals: acceptanten, back office medewerkers, commercieel / administratief medewerkers, gevolmachtigd agenten, teamleiders, front office medewerkers, projectmedewerkers, pensioen / leven deskundigen, schadebehandelaars, hypotheekadviseurs, assurantieadviseurs binnendienst, accountmanagers / adviseurs buitendienst, intern specialisten verzekeren.
Werken bij Rentokil Initial

Werken bij Rentokil Initial

Rentokil Initial biedt 70.000 mensen een werkplek, op meer dan 1.000 locaties verdeeld over 40 landen en contacteert meer dan 1.500.000 klanten per dag. Wereldwijd voorzien we bedrijven van een kwaliteitsservice van Europa, Noord-Amerika, Azië tot Afrika.
Werqt

Werqt

Werqt is expert in het ontdekken en ontwikkelen van talent. Die kwaliteit zetten wij in om gerenommeerde bedrijven te voorzien van de beste professionals binnen de vakgebieden IT, Finance en Legal.
WinWinWerkt

WinWinWerkt

WinWinWerkt.nl is een Recruitment Platform. Verbinden van talent met vacatures, zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt'
Work-on Uitzendbureau

Work-on Uitzendbureau

Work-on studentenuitzendbureau is in 1999 door twee studenten opgericht. In de afgelopen tien jaar heeft Work-on zich ontwikkeld van een studentenbureau 'op een kleine studentenkamer' tot een volwassen uitzendorganisatie met NBBU certificering en inmiddels viertal regiokantoren, waaronder Utrecht, Tilburg, Amsterdam en Nijmegen.
Young Engineering

Young Engineering

Sinds 2006 is Young Engineering hét carrière-adviesbureau voor kandidaten binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek op MBO- en HBO niveau. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de arbeidsbemiddeling, zagen de oprichters (Jurgen Borg en Ivo Hilgeman) de kans om de arbeidsmarkt op een andere manier te gaan benaderen.
Yource Group

Yource Group

FINTREX is specialist in klantcontact functies. Wij zijn dé partij, die telefonisch personeel (agents, supervisors, managers) levert binnen de contactcenter branche. FINTREX is vanuit 15 regiovestigingen actief in heel Nederland.
Zorgstudent

Zorgstudent

Je kind zit niet lekker in zijn vel of heeft prolemen met het plannen van zijn huiswerk. Je zoekt een oppas of hebt behoefte aan iemand die de druk thuis kan verlichten? Dan kan je een beroep doen op ons!

Onze klanten

Matchpartner re-integratie 24People Cirrus Staffing Services B.V. ExpertsOnly TopTechnici Werk & Co Delta Recruitment Shoptalent KwikFit ARTO Recruitment IJssel Technologie Perspectief BV Abilitec AgriMatch Europe Aardoom & de Jong
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.