Leiden Heeft Werk

Werqt

Werqt
Werqt is expert in het ontdekken en ontwikkelen van talent. Die kwaliteit zetten wij in om gerenommeerde bedrijven te voorzien van de beste professionals binnen de vakgebieden IT, Finance en Legal.

Werkgevers vinden in Werqt een sparring partner die de markt kent. Onze kandidaat heeft niet alleen de beste kwalificaties, maar ook de meest geschikte persoonlijkheid voor de functie. Doordat wij beschikken over vakinhoudelijke kennis, bieden wij de juiste oplossing voor elk personeelvraagstuk.

Werknemers vinden bij Werqt een functie die hen een stap verder brengt in hun loopbaan. Om hen te stimuleren in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling bieden wij coaching, opleiding en training.

Alleen de perfecte match is goed genoeg. Dat Werqt.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

ItaQ Interim Professionals B.V. Matchpartner-reintegratie All About People Matchpartner re-integratie FreshConnections Werken bij Rentokil Initial ForAmbition Werving & Selectie en Detachering Breinstein MARK Recruitment Jobco Support Psychiater Transfer Delta Recruitment Eliantie Suitable Elektro Consolid AgriMatch Nederland JAN Accountants & Belastingadviseurs
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.