Leiden Heeft Werk

Werqt

Werqt
Werqt is expert in het ontdekken en ontwikkelen van talent. Die kwaliteit zetten wij in om gerenommeerde bedrijven te voorzien van de beste professionals binnen de vakgebieden IT, Finance en Legal.

Werkgevers vinden in Werqt een sparring partner die de markt kent. Onze kandidaat heeft niet alleen de beste kwalificaties, maar ook de meest geschikte persoonlijkheid voor de functie. Doordat wij beschikken over vakinhoudelijke kennis, bieden wij de juiste oplossing voor elk personeelvraagstuk.

Werknemers vinden bij Werqt een functie die hen een stap verder brengt in hun loopbaan. Om hen te stimuleren in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling bieden wij coaching, opleiding en training.

Alleen de perfecte match is goed genoeg. Dat Werqt.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

telecomvacaturebank.nl Matchpartner re-integratie Assistentematch Eliantie Werken bij Rentokil Initial Novaccent Goldfish Recruitment Jobco Support Automotive Vacaturebank Joinuz Young Engineering Suitable Engineering BAST TECHNIEK mPloyed Spijtenburg Artsen Bemiddeling ItaQ Interim Professionals B.V. NewMonday B.V. Werk & Co JAG Recruit ECO NOVA B.V.
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.