Home > Bedrijfspresentaties > All About People
Leiden Heeft Werk

All About People

All About People

It's All about people

All About People brengt mensen bij elkaar met: Mediation, Werving [amp] selectie, Coaching. Dat heeft alles te maken met samenwerking en dat werkt alleen als er een oprecht partnership is. Alleen zo komen we met elkaar tot het meest optimale resultaat.

All About People ziet het als haar verantwoordelijkheid om te zoeken naar het allerbeste resultaat. Worden wie je bent. Voor opdrachtgevers en kandidaten. Werken met mensen vraagt om respect en de hoogste graad van betrouwbaarheid. Voor All About People is integriteit dan ook een belangrijke waarde. Naast alle serieuze zaken gelooft All About People dat plezier in het werk een belangrijk ingrediënt is voor optimale prestaties. Misschien wel het belangrijkste ingrediënt.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Aardoom & de Jong ECO NOVA B.V. Young Engineering JAN Accountants & Belastingadviseurs Matchpartner-commercie Personeelselectief Joinuz Omgeving en Recht Independent Recruiters IJssel Technologie Perspectief BV Matchpartner-reintegratie DPA Finance Leen Bakker Nederland BV Food & Agri Joinuz CareersinHolland.com
Leiden Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.